ANTALYA / MANAVGAT - 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Ogrencilerimizi başarılarından dolayı tek tek tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Dilimizin zenginlikleri projesi etkinlikleri keyifle işlenmekte.

Ara

Değerimiz yardımseverlik ve merhamet. Etkinliğimiz kapsamında evde egitim öğrencimiz Yağmur' u okul müdürümüz Şükrü ÖZDEMİR, müdür yardımcımız Emine YAMAN, rehberlik öğretmenimiz Bahar DOĞAN YALIN, sınıf öğretmenimiz Derya ÜNAL DAĞLI ve öğrencilerimizle ziyaret ettik.

Ara

Yerli malı haftamız kutlu, soframız bereketli olsun.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında çalışmalarımız başladı Türk Dili,  Türk Milleti için kutsal bir emanettir...

Ara

Avrupa atık azaltın haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri atık azaltımı konusunda farkındalık yaratabilmek için hazırlamış oldukları pano çalışmalarını sergilediler

Ara

Öğrencilerimizin aktif rol oynadığı projemizde Hediye Ferah Özbek  rehberliğinde öğrenciler proje köşelerini hazırladılar.

Ara

Bu proje öğrencilerimizin çevre bilincini artırmayı ve daha sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık yaratmayı amaçlıyor.Bu anlamda öğrenciler birbirinden renkli ve farklı çalışmalara imza atıyor

BAŞTA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ OLMAK ÜZERE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün aramızdan ayrılışının 85. Yılı

Kas

Okul aile birliği üyelerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz, mahalle sakinlerimiz ve sofrasını bizimle paylaşan tüm paydaşlarımız iyi ki varsınız. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı. 100. Yılımız kutlu olsun devletimiz var olsun

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile yapıldı.